BUITENLAND STAGES

Zijn jullie als school op zoek naar betekenisvolle internationale stages voor jullie studenten? Picaflor International heeft mooie stageplekken bij erkende lokale (sociale) organisaties. En dat is niet alles.

Picaflor werkt met jullie samen aan het werven en selecteren van studenten. Wij vinden er passende projecten bij die aansluiten op de kwalificatiedossiers van jullie opleidingen. Ook organiseren wij de begeleiding voor, tijdens en na de stageperiode. Daarmee nemen we school werk uit handen en haalt een student het maximale uit zijn buitenland ervaring! Bekijk op deze pagina de projecten waarmee Picaflor International samenwerkt.

Voorbereiding in Nederland

R

Informatie bijeenkomsten studenten, ouders en docenten

R

Werving en selectie studenten

R

Groepsbijeenkomsten studenten gericht op taal, cultuur, opdrachten en sponsoring

R

Afstemming internationale projecten

In het buitenland

R

Introductie op stageplek en verblijf

R

Wekelijks voortgangsgesprek student

R

24/7 contactpersoon aanwezig

Terug in Nederland

R

Afrondende bijeenkomst met presentaties studenten

R

Individuele persoonlijke evaluatiegesprekken

DE PROJECTEN

BOLIVIA | COCHABAMBA

VROUWENOPVANG & KIDS

Dit kleinschalige project is een gemeenschap van vrouwen (met hun kinderen) die verder gaan na zeer moeilijke persoonlijke situaties. Het project organiseert kookworkshops onder begeleiding van deze vrouwen. Ook bieden ze cateringdiensten aan in Cochabamba met een gezond menu van lokale producten.

BOLIVIA | COCHABAMBA

privéschool

Een mooie stageplek waar je werkt op een Boliviaanse privéschool in het zuiden van de stad met een fijne sfeer! De school breidt haar aanbod uit met lessen in het Engels. Dus: alles lessen die jij geeft zijn in het Engels. En daamee verbeter jij weer jouw Spaans!

CONTACTFORMULIER

Interesse in*

Neem Contact op

Werk jij bij een school die ook klaar is voor een bredere blik op de wereld? Picaflor International denkt graag met jullie mee! 

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel direct 06 543 43 926.

Copyright © Picaflor International  |  Privacyverklaring