PROJECT & STAGES

Privéschool Unidad Educativa Yugoslavia

Z

COCHABAMBA

Z

DUUR 5 WEKEN

Z

HUISVESTING

Op deze school zitten zo’n 100 leerlingen van 6-18 jaar. Naast de standaard lessen, biedt deze school ook Engelse lessen aan. De docenten en studenten houden van sport: regelmatig spelen ze een partijtje volleybal of basketbal. Heb jij zin om mee te draaien als stagiair? Je wordt hier met open armen ontvangen.

Beschikbare stageplekken:

  • Klassenassistent
  • Docent engels
  • Docent LO
R

LOCATIE

Cochabamba

R

DUUR

5 weken

R

HUISVESTING

(Vrijwilligers)huis

Stageplekken

Klassenassistent

Wat ga je doen

Als stagiair voor de kleuters leer je hoe je met jonge kinderen werkt, vertelt verhalen, leest voor, speelt spelletjes (per thema) omdat kinderen natuurlijk graag leren door te spelen. Je helpt bij kinderen die meer aandacht nodig hebben zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen.

Docent Engels

Wat ga je doen

Op deze stageplek geef je Engels aan de onderbouw (6-11) en/of bovenbouw  (12-18 jaar). Je kunt vooral goed helpen met Engels spreken, maar ook met luisteren, lezen en schrijven. Natuurlijk kun je ook je classroom managementskills ontwikkelen! En geen zorgen: het niveau van Engels op deze school is nog erg basis.

Docent LO

Wat ga je doen

Als stagiair LO, geef je sportlessen op het sportveld van de school (een Cancha, een deels overdekt volleybal-/basketbalveld. Natuurlijk helpt de huidige docent LO je met jouw kennis over te dragen. Je geeft les aan alle klassen van de school, mooi dus om jouw creatieve skills te ontwikkelen!