PROJECT & STAGES

VROUWENOPVANG MET KINDEREN

Z

COCHABAMBA

Z

DUUR 5 WEKEN

Z

HUISVESTING EN ETEN

Dit kleinschalige project is een gemeenschap van vrouwen (met hun kinderen) die verder gaan na zeer moeilijke persoonlijke situaties. Het project organiseert kookworkshops onder begeleiding van deze vrouwen. Ook bieden ze cateringdiensten aan in Cochabamba met een gezond menu van lokale producten.

Beschikbare stageplekken:

• Medewerker Horeca/kok (2x)

• Sociaal werker

R

LOCATIE

Cochabamba

R

DUUR

5 weken

R

HUISVESTING

Op het project in een leuke barrio
in het noorden van de stad

R

ETEN

Wordt geregeld op het project

Stageplekken

Medewerker Horeca/kok (2x)

Wat ga je doen

Ligt jouw hart bij koken en het serveren van lekker eten aan gasten? Dan is dit misschien de plek voor jou! Je helpt in de keuken met het bereiden van gastronomische gerechten voor de gasten en helpt bij kookworkshops. Bij het runnen van een keuken hoort voorraadbeheer, financieel inzicht en schoonmaak. Maar meestal doe je waar je goed in bent: (mede) het creëren van Boliviaanse vlees/vis/veganistische menu’s en ervoor zorgen dat onze gasten een geweldige ervaring hebben met het eten en de sfeer. Omdat je samenwerkt met internationale collega’s en gasten, is het belangrijk dat je een teamspeler bent en het leuk vindt om te werken in een internationale omgeving.

Dus ben je klaar om deze gezellige club te ontmoeten en te shinen met je kookkunsten? Dan ben jij degene die ze nodig hebben!

Sociaal werker

Wat ga je doen

Dit mooie project heeft plek voor een student Social Work. De vrouwen krijgen wekelijks sessies aangeboden om ze weer stevig(er) in hun schoenen te zetten. Denk aan workshops mindfulness, persoonlijke presentatie, of aan juridische hulp en het organiseren van financiën. Daarnaast spreken alle dames met de psychologe van het project.

Heb jij ideeën voor goede workshops? Wil jij meer leren over de aanpak van dit project? En: Wil jij je inzetten voor deze fijne doelgroep? Dan ben je meer dan welkom!

Gezien de inhoud van deze stageplek is het wel belangrijk dat je Spaans spreekt.